blackmary.blogg.se

2018-07-09
09:42:24

Bakning på G...

God morgon på er!
 
Haft en rätt bra helg här!... Förutom att jag de senaste 2 dagarna fått rinniga ögon om kvällarna och ihopklibbade ögon om morgona. Jag får nog vara lite lugn med solandet! Dock så är det ju "bra" att det ska bli lite svalare framöver här. MEN... det får inte bli för svalt och kallt bara! Jag älskar ju värmen!

Jaja, men vare sig det är och ska vara sol, mulet... regn!... så håller jag ändå på att skriva en mindre matlista, som focuserar främst på likadan Jordgubbs-marängtårta som jag gjorde vid midsommarn. Jag tänkte då främst baka marängbotten idag. Får se om jag vispar upp den vita chokladmoussen också. Men hursomhelst så ska denna tårta bli klar till imorgon sedan, för då fyller morfar år! :) Får se sedan hur själva firandet kommer att vara. Men antar vi endast kommer att ge honom presenter på åldersomshemmet, och att vi sedan äter mat och tårta hos mina färldrar eller hos mormor...
 
Jaja, men ska skriva klart listan här...
Mmm, och förhoppningsvis något mer vettigt än bara en massa bakingredienser ;) Lite frukt och bär vore ju gott och vettigt... och nej, då menar jag inte bara jordgubbar, även fast det är de viktigaste... hur fan annars ska jag kunna göra min Jordgubbs-marängtårtan annars?? ;)
Något jag vet dock att jag inte ska focusera så väldans mycket på är mat till när J kommer hit. För han sade att han ville bruka sitt presentkort på Willys, när som han kommer hit. Så då får han väl göra det då. Men jag kommer nog att köpa något snacks, eller likande i alla fall. Annars så brukar jag ha tacos och hamburgare som standard här under den första dagen som han kommer hit..
 
 
Men men... skriva matlista, kanske städa lite, BAKA... KANSKE sola och förhoppningsvis ta en promenad i solskenet!... men som sagt lugnare med solen idag, för jag vill ju inte...
...se ut såhär ikväll sedan... HAHA!
 
Men ha're gött tills vidare!
Hej hej! :)
Kommentar:
2018-07-10 @ 21:36:28
#1: Sofia

Vit chokladmousse måste jag prova att ha på tårtan, lät sjukt gott! :)

sv: ja, killen har masserat mig och det har hjälpt! Får boka in honom varje dag nu tror jag om skuldrorna ska må bättre, haha x)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: