blackmary.blogg.se

2018-07-04
11:25:00

Mer eller mindre värmeslag + diverse uppdateringar...

Vaaarmt!!!

Hellu på er igen!

Jag har inte alls mycket att berätta jämtemot det jag skrev sist här...
Eller ja, igår så fick jag alla de numera KORREKTA kontaktlinserna ifrån shopping4net... jippie... eller något? hö-hö-hö... nej, men skönt att slippa att tänka på det nu i alla fall...


Men idag så är det tvättid för mig, och jag tänkte att det vore vettigt och smart utav mig att gå till banken emellan och fråga angående om mitt nya legg. För fick panik i måndags då det var så mycket folk inne i banken, samt att en kvinna stirrade direkt på mig. Hon såg så dömande ut, så... jag gick därifrån och handlade onödigheter på Pekås istället... HAHA!!
Men fick då för mig att JA, det var stängt på tisdag (igår), men trodde att det var öppet idag (onsdag) och stängt imorgon (torsdag)
Så ja... då tänkte jag att jag kunde då passa på att kolla upp om läget om ID-kortet mitt i tvättiden nu idag här... men NEJ, det var stängt idag med, men INTE imorgon TORSDAG!... vilket såklart betyder att jag "slängt ihop" onsdagen och torsdagen då... ÅHHH!!
Men men... får gå dit imorgon igen då, och ävne hoppas på att jag INTE får panik och springer därifrån igen då ;)
 
 
Puuuh!... och hett är det med... 45 grader har jag nu i min lägenhet, så var faktiskt skönt att vara ute i... "endast" 25-30 graderna som var ute här. Så helt ondöig var inte min "tripp" till banken här då ;)
Men men... även fast jag vill passa på att njuta så mycket jag kan på balkongen i solen. Så tänkte jag nu ta och fixa en 40 graders tvätt. Hämta något utav de eventuellt torra 60 graders tvätten. Sedan DAMMSUGA i min lägenhet. Behöver verkligen fräscha upp det här... äckligt som fan nu med hår, grus och även lite utsmetad solkräm på golvet... SNUSKIGT!
Men jag har vare sååå jädrans slö... har knappt orkat göra något nu, så är nästan "imponerad" utav att jag ens skriver såpass långt här medans jag känner av konstant "svettmustach" samtidigt... INTE likt mig... för jag är ju sådan som "alltid" fryser ju! ;)


Jaja, sedan får man se vad som händer framöver då...
Vet bara...
Städning hos mormor på fredag...
Norgebesök till... lördag??... vet ej...
Min pojkvän kommer nästa lördag! :)

Och sedan lite emellan så är det även prat på Gran Canaria öarna till hösten med mestadels kvonnorna... och 1-2 män...
Mm... vet bara att det var vi kvinnor, samt några av min kusin Rs barns blir med. Och kanske även pappa... fast han hatar utomlands resor... han gillar bara att campa*, men då kanske brorsan blir med också då istället eller något... är lite diffust det där...
Dock så messade mamma mig igår kväll om något hotell... men jag vet inte helt vad jag ska säga om det...
 
*...och med tanke på camping. Så kanske det blir camping med mig, pojkvännen och mina föräldrar! Hur fan ska det gå?
Jag tycker att camping är charmigt, men också... äckligt... jag känner mig alltid så snuskig på camping... men vi pratade mest om detta för miljöombytes skull...
Humm... får se hur det blir med detta... men OM det blir camping, så hoppas jag detta blir i max 3-4 dagar... INTE över en vecka!! Usch...
Men kanske inte ska känna äckelångest nu på förskott... hö-hö-hö...

Nej, nu ska jag till tvätten och andra diverse sysslor här...
Hej hej! :)
Kommentar:
2018-07-05 @ 19:15:13

Åh, camping är ju så mysigt! Tycker det är lite av charmen med det att man inte duschar som vanligt osv :)

Svar: Ja, det är absolut charmigt! Men det är ingen favorit heller ;)
Caroline

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: