blackmary.blogg.se

2018-10-27
10:12:00

Bildbomd från Gran Canaria (Del 3)

Hellu på er!

Tänket dela med mig bilder ifrån den sista dagen utav Gran canriaresan här. Det är bilder både från hotellen och så lite buss och flygbilder som kommer att komma här. Jag tror att det kommer att bli den sista bildbomben.

Vill man se på de tidigare så är del 1 här: http://blackmary.blogg.se/2018/october/bildbomb-fran-gran-kanaria-del-1.html
Och del 2 här: http://blackmary.blogg.se/2018/october/bildbomb-fran-gran-canaria-del-2.html
 
Men nu kommer del 3 i alla fall. Titta vidare om ni är intresserade ;)
Sista frukosten och måltiden på hotellet!
Ja, den ladde jag upp i det förra inlägget också. Vissa bilder blir återkommande, men valde att ta med just denna, för tänkte att temat skulle bli just "hemresa". Så ville även ta med den sista måltiden då ;)
Sedan blev det att byta om emellan frukosten och bussresan mot flygplasten. Blev då outfiten jag hade när jag reste hit (dit) ;) En lite kontrast jämtemot de kläderna man annars gick runt på hotellet... haha!
Men märkte att det var bara jag som gick i vinterjacka. De andra gick i max höstjackor dem... jaja, få se om jag delar med mig av andra outfitsbilder med. Det blev dock inte så värst varierade kläder, så kanske blir lite enformigt då... får se...
Och ja, jag ser att bilden ligger fel...
Och innan man åkte buss mot flygplatsen så tog jag bild på själva entren till hotelllet. RIU Vistamar hette det hotellet. Det var all inclusive. Räckte gott med en vecka på det hotellet. Både med tanke på att det just var all inclusive men också p.g.a. sällskapet...
På bussen...
Snart framme...
Framme!
Brorsan ville äta på Burger King. Colan var god. Och hamburgaren vidrig... vilket är lite "skumt" för jag var ett stort fan av BK när jag gick i gymnasitet. Men kanske är för jag tycker att kött ofta smakar "penisonär"... haha!
Och strax efter hamburgare blev det att flyga fylgplan igen då :)
Tror detta är över Potugal...
Ett flygplan...
Två flygplan som "korsar" varandra. Kan de åka till // åka ifrån Oslo eller London måntro? Jaja...
Över Paris (Frankrike) Sista bilden ifrån planet. Blev så suddiga och smutsiga bilder därefter...

Sedan hoppar vi lite... nämligen till...
Maraboun! Och en liten bit av Svea tass! ;)
Denna var behövlig för mig! Var viktig efter resan då de senaste 2 dagarna av resan var... lite sisådär... och har man inte alkohol hemma, så behöver man choklad istället!
Och självklar var det mysigt att få vara med katterna igen!
Får hoppas pappa passade på dem väl. Men var mysigt att ha Svea vid fotändan och Nova vid magen. Nova ville mer eller mindre ligga i fosterstälningen med mig... haha! Så sött!
 
 

Jaja, får se när nästkommande inlägg kommer. Jag funderade lite på att lägga upp lite utav mina outfitsbilder kombinerat lite med text om de senaste dagarna här... de senaste dagarna har liksom varit lite... sisådär... men lite svårt är det att formulera sig också...

Jaja, vill inte detta ska bli något bittert inlägg nu.
Så ha're så gött och hoppas ni får och har en fin helg
Kommentar:
2018-10-27 @ 15:37:11
#1: Sofia

Hotellet ser sjukt nice ut! Något jag saknar från att vara utomlands är pannkakor till frukost :D

sv: haha, poddar verkar vara ännu en grej vi har samma smak i!

Förstår att du längtar tillbaka, men det är alltid lika skönt att komma hem igen oavsett hur bra man haft det :)

Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: